Musik vid vägs ände

country1

Ladan i Skog där Dala Countryfestival håller till

Helt oplanerat hamnade på Dala Countryfestival. En tråkig och grå fredag hittade vi evenemanget på nätet, packade ihop och for iväg expedition in i de mörka dalaskogarna. Stället kallar sig Ladan i Skog och det beskriver allt  – en gammal ladugård och loge gården Skog som ligger mitt i skogen där vägen tar slut. Inte så mycket folk när vi dök upp men under kvällen kom folk fram ur sina husbilar och dök upp. Trevlig stämning trots gråväder och lite regn. Dalacowboys i full utstyrsel hängde, snackade och drack öl.

country5

Dala Countryfestival 2016

Under kvällen spelade flera band i den gamla logen.

Ladan i Skog

Ladan i Skog

Bäst gillade vi Deliverance som spelade medryckande bluegrass i logen och Twangriders som spelade som spelade medryckande rock och country inne på puben (den gamla ladugården). En grå och tråkig fredag fick en glad och oväntad avslutning. Festivalen fortsatte på lördagen också, men då hade vi farit hem.

Deliverance spelar på Dala Countryfestival 2016

Deliverance spelar på Dala Countryfestival 2016